Unggulan

Coronamaatregelen Coffee Shops : Stef's Place"tennis Zwevegem. - Pub - Zwevegem, Belgium ... : Abonneer je op ons kanaal!

Coronamaatregelen Coffee Shops : Stef's Place"tennis Zwevegem. - Pub - Zwevegem, Belgium ... : Abonneer je op ons kanaal!. Lees de coronamaatregelen die we treffen tijdens de pandemie. Wij kijken continue op welke manier we binnen de regeles van het rivm onze bar verder kunnen openen en workshop kunnen verzorgen. Welke coronamaatregelen worden er getroffen? Terwijl ze net over de grens in belgië alle horecazaken gesloten houden tot 3 april, blijven de horecazaken in nederland vooralsnog open. Deze zullen ook uithangen in de winkels en aan de brengerspoorten.

Alleen wel met wat regels. We zijn tot nader order gesloten. Deze zullen ook uithangen in de winkels en aan de brengerspoorten. Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven. Bij coffeeshops door het hele land zijn lange rijen ontstaan na aankondiging van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus bron rtl.

JAVA Blog | Digitale koffiepauze met Kathleen Claes in ...
JAVA Blog | Digitale koffiepauze met Kathleen Claes in ... from tilroy.s3-eu-west-1.amazonaws.com
De lockdown loopt tot en met 30 maart en bestaat uit beperkende maatregelen die verschillen per branche. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Iedereen houd zich aan de 1 ½ meter regel, zowel gasten als bediening. Check hier ons huidige beleid. Voor jouw veiligheid en die van het personeel van de verschillende winkels op onze site, hebben we dan ook enkele. De gezondheid van van ons personeel, klanten en leveranciers staan voorop en daarom hebben we ook aangepaste maatregelen genomen. Corona update 14 december 2020. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Buiten zijn alle activiteiten, zitplaatsen en toiletten geopend.

De belangrijkste informatie over de corona maatregelen op een rij. Voor jouw veiligheid en die van het personeel van de verschillende winkels op onze site, hebben we dan ook enkele. Iedereen houd zich aan de 1 ½ meter regel, zowel gasten als bediening. Premier rutte en minister de jonge lichten de nieuwe maatregelen toe.meer video's? Het overlegcomité (wat vroeger de nationale veiligheidsraad was) heeft beslist dat de cafés en restaurants vanaf maandag 19 oktober voor een maand de deuren moet sluiten. Corona is nog niet van de baan, maar we zijn wel heel erg blij dat onze deuren weer open mogen. Wij zorgen ervoor dat je veilig inkopen vanwege de nieuwe maatregelen hebben we tijdelijk andere openingstijden. De lockdown loopt tot en met 30 maart en bestaat uit beperkende maatregelen die verschillen per branche. U dient bij aankomst aan te geven dat u klachtenvrij bent. De gezondheid van van ons personeel, klanten en leveranciers staan voorop en daarom hebben we ook aangepaste maatregelen genomen. We zijn tot nader order gesloten. Voor uw en onze gezondheid. Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven.

Check hier ons huidige beleid. Voor jouw veiligheid en die van het personeel van de verschillende winkels op onze site, hebben we dan ook enkele. Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven. Helaas, ook wij moeten onze deuren sluiten tot 9 februari om ook het kopje koffie is met zorg uitgekozen. Terwijl ze net over de grens in belgië alle horecazaken gesloten houden tot 3 april, blijven de horecazaken in nederland vooralsnog open.

Hema opent winkel volgens nieuwste concept | Out of Home Shops
Hema opent winkel volgens nieuwste concept | Out of Home Shops from static.outofhome-shops.nl
De belangrijkste informatie over de corona maatregelen op een rij. Bij coffeeshops door het hele land zijn lange rijen ontstaan na aankondiging van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus bron rtl. Blij je terug te zien! Binnen is alleen de horecastraat geopend om eten en drinken af te halen. Premier rutte en minister de jonge lichten de nieuwe maatregelen toe.meer video's? U dient bij aankomst aan te geven dat u klachtenvrij bent. Wij zorgen ervoor dat je veilig inkopen vanwege de nieuwe maatregelen hebben we tijdelijk andere openingstijden. Zo ontstond er door heel nederland een ware run op de coffeeshops.

Helaas, ook wij moeten onze deuren sluiten tot 9 februari om ook het kopje koffie is met zorg uitgekozen.

Wij zorgen ervoor dat je veilig inkopen vanwege de nieuwe maatregelen hebben we tijdelijk andere openingstijden. De belangrijkste informatie over de corona maatregelen op een rij. Blij je terug te zien! Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven. Ook in twente werd volop wiet gehamsterd voor de komende drie. Het overlegcomité (wat vroeger de nationale veiligheidsraad was) heeft beslist dat de cafés en restaurants vanaf maandag 19 oktober voor een maand de deuren moet sluiten. Check hier ons huidige beleid. Beste gast van fresh today, hartelijk dank voor uw reservering of we willen het zo veilig en gezellig mogelijk houden voor onze gasten en onze medewerkers, dus neem de rivm maatregelen in acht en houd rekening met elkaar. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Zo ontstond er door heel nederland een ware run op de coffeeshops. Het is vandaag een gitzwarte dag voor de horeca. Je bent van harte welkom bij ecomare, onder veilige omstandigheden. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!

Iedereen houd zich aan de 1 ½ meter regel, zowel gasten als bediening. Het is vandaag een gitzwarte dag voor de horeca. Voor jouw veiligheid en die van het personeel van de verschillende winkels op onze site, hebben we dan ook enkele. Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Handelshart | coffeebar
Handelshart | coffeebar from handelshart.be
Check hier ons huidige beleid. Terwijl ze net over de grens in belgië alle horecazaken gesloten houden tot 3 april, blijven de horecazaken in nederland vooralsnog open. Helaas, ook wij moeten onze deuren sluiten tot 9 februari om ook het kopje koffie is met zorg uitgekozen. Voor uw en onze gezondheid. Bij coffeeshops in de regio rotterdam zijn enorm lange rijen ontstaan na de mededeling van het kabinet om de horeca tot 6 deel dit artikel: Ik heb een voucher / actiecode. Het reserveren wende snel en alle andere maatregelen werden goed gevolgd. De gezondheid van van ons personeel, klanten en leveranciers staan voorop en daarom hebben we ook aangepaste maatregelen genomen.

Onze all day breakfast kun je.

Corona is nog niet van de baan, maar we zijn wel heel erg blij dat onze deuren weer open mogen. Moods coffee is het hoogwaardige merk waarvoor. 14 maart 2020 14:08 2 minu(u)t(en) leestijd. Premier rutte en minister de jonge lichten de nieuwe maatregelen toe.meer video's? Het is vandaag een gitzwarte dag voor de horeca. Voor jouw veiligheid en die van het personeel van de verschillende winkels op onze site, hebben we dan ook enkele. Er wordt een maximum aantal klanten toegelaten in de shops op hetzelfde moment. We zijn tot nader order gesloten. Zo ontstond er door heel nederland een ware run op de coffeeshops. Binnen is alleen de horecastraat geopend om eten en drinken af te halen. Lange rijen bij coffeeshops door coronamaatregelen. Zo kunnen we garanderen dat de 1,5 meter afstand zeker bewaard kan blijven. Terwijl ze net over de grens in belgië alle horecazaken gesloten houden tot 3 april, blijven de horecazaken in nederland vooralsnog open.

Komentar